Med huset fullt&varsin knasig mening

publicerat i Kalas, Kalas;
Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Helg i sommarens tecken helt utan sommaren. Nästan lite höstkyla kröp sig på, men det blev ju trots allt inget regn iallafall.
 
Vädret stoppade knappast vår midsommarafton. Med huset fullt blev det ett redigt firande. 
 
Välkomstdrink & en liten godispåse till gästerna. I varje liten godispåse gömde sig en lapp. En lapp med en varsin unik, lite knasig mening i, som var och en av gästerna skulle säga under kvällen utan att bli "påkommen". Utmaningen var värd hela 5 poäng, viktiga fempoängare och inte de enklaste. Att få in "tycker ni att mina vader blivit stora?" är inte det enklaste att kläcka ur sig naturligt. 
 
Sen fick gästerna gå tipspromenad. Även den lite tokig. "Vem utav gästerna har bäst erfarenhet med tungan?". Nog blev de lite nervösa där ett tag, hur vi kunde hålla koll på det, haha. Men sanning var att även vi inte kunde svara på frågorna. De avgjordes i form av tävlingar även de. Just den frågan gick ut på att på snabbast tid få upp & äta ett colasnöre utan att använda händerna. 
 
Även de traditionella lekarna som stövelkastning & säckhoppning hann vi med. 
 
Midsommaraftonen & till och med en bit på morgonen till midsommardagen (ja, så sent blev det..) blev otroligt lyckad. Kramp i kinderna efter skratt utan dess like. 
 
Tack vänner, för en bra kväll! 

Kommentera inlägget här :