Idéerna är många...

publicerat i Badrum, Garderoben, Idéer, Inspiration;


Tanken var att vi skulle ha börjat renovera vårt badrum på övervåningen redan nu under våren, men livet kom mellan.

Idéerna är många och så snart saker och ting börjat lugna ner sig så tänkte vi påbörja vår renovering lite smått, om det blir om 2 veckor eller 2år vet vi inte, men det blir när det är dags. Tänkte iallafall dela med mig av lite idéer.


Golv & väggar. Detta är det svåraste, hur ska man någonsin kunna bestämma sig? Jag älskar ju pärlspont, så det skulle vara fint på en av väggarna, Frågan är bara hur bra det är i våtutrymme? Vi har ju dusch & badkar i badrummet, så hela rummet blir fuktigt, så det får nog bli kakel eller våtrumstapet, i allra enklaste och finaste vit.

Golv är det tänkt någon fint i dov grå & faktiskt - mönster. (jag som annars är lite allergisk mot stora mönster) eller ett mer naturfärgat, lite "enklare" golv, som längst ner till höger.

Förvaring. Toaletten är liten - en toa, handfat & badkar, mer yta finns inte, så förvaring är viktig. Jag tänker absolut ta efter idén med hyllor över själva toaletten, smart att utnyttja ytan. Snygga korgar är alltid en bra idé i badrummet. Om det finns plats så vill jag även ha en stege till handdukarna, och även att hänga tidningar över.

Badkarshyllor. Så fina & så smart. Hur ofta vill man inte ta med sig en bok eller tidning i badet men tröttnar på att behöva hålla i den med blöta händer? Hyllan till vänster är verkligen en lösning på det. Även hörnhyllan är en fiffig grej.

En skänk. Vill så gärna få tag på en fin, gammal skänk med lejonfötter, att sänka ner, eller ställa handfatet på.

Alla inspirationsbilder är lånade från Pinterest.com

Kommentera inlägget här :