På önskelistan för en 2åring...

publicerat i Allmänt, Önskelista;
 
Vår älskade skrutt blir snart 2år! Inför förra årets kalas publicerade jag lite tips på vad Mille kan tänkas vilja ha, vilket var väldigt uppskattat av våra nära och kära, så här kommer lite tips till vår blivande 2åring! 
 
 

Nr.1 Neo sittpuff, kan han använda i vardagsrummet när han vill se på sin älskade Pippi Långstrump. 2. Mixerset, Milton lagar SÅ mycket mat till oss här hemma just nu, så lite fler redskap till hans kök är alltid uppskattat! 3. Sötaste väggdekorationen till Miltons rum, skulle bli så söt ovanför sängen. 4. Ett tält, han älskar att mysa inne i tältet han har hos mormor & morfar, så ett hemma skulle nog vara lika uppskattat det, perfekt att det är enkelt att flytta runt också! 5. Racerbilbana, ja, är det något han älskar allra mest just nu så är det bilar, mer beskrivning behövs nog inte. 6. Mer mat, och våfflor är ju en av Milles personliga favoriter! 7. Han har en kassaapparat här hemma som går på sista versen efter många år på nacken, så ja, en ny vore toppen, så kan vi fortsätta att handla bilar, mat osv av Milton igen. 8. Tufftuff & älg är också två favoriter just nu, och tänka sig, det är ju både och i detta set från Kids concept! 9. Mer "mat" att plocka med, och ni som känner Milton vet vilket glassmonster han är "gass sluuut".


 
 
Allt finns att köpa på härifrån, bläddra dig fram till rätt produkt. Märket är Kids concept. Ni som bor i Filipstad kan hitta några av produkterna på Hjärterum. Annars är det som valigt, allt som har med Bamse, bilar & traktorer lovar jag att det går hem hos vår lille pojk!

Taggar: Önskelista;

Kommentera inlägget här :