Sista pusselbiten

publicerat i Renovering, Tv-rum, Vardagsrum, Villa Gråbo, inredning;

Vi har renoverat vårt stora rum på övervåningen, vårt loungerum, för att låta lite sådär extra inne och kunnig i inredningsvärlden. Bar/Tv/myspys och nu även kamin-rum, helt enkelt.


Och här är den, den sista pusselbiten som vi fick levererad idag. Den gjorde liksom hela rummet komplett, den öppna spisen. Det bästa är att man kan elda i den på riktigt också, och ska enligt recensioner ge väldigt bra värme. Själv har vi bara hunnit ta några bilder på den efter montering, proveldning imorgon kväll!


Jag gillar att det även finns möjlighet att ställa blockljus i den, om man inte vill elda varje gång. Så fint med blocklus i olika höjder. Och så fin att bara titta på, med eller utan brinnande blockljus och eld.


Jag måste in och rota i arkivboxen (min externa hårddisk) efter före-bilder på rummet. Från allra första början var det röd (JÄTTERÖD!) heltäckningsmatta, mörkt furutak & såklart furudörrar i detta rum när vi flyttade in, behöver jag berätta att det är lite skillnad på ljuset i rummet nu...?


Kommentera inlägget här :