Bomullsbröllop och fiskefolk

publicerat i Allmänt, Kalas, Vardagsminnen, sommar;
(null)
Vilken midsommarhelg! Sådär idyllisk och nästan löjligt perfekt. Vi smygstartade firandet av vår allra första bröllopsdag med att boka bord och åka bort på finmiddag och äventyr i torsdags jag & min man. Fredag, på självaste midsommarafton packade vi med picnicen, fiskespöna och världens bästa Oscar och for ut i båten. Regnskurar om vartannat men vad gör väl det när man kan ro in efter kanten, under ett träd och duka upp midsommarfikat?
En minnesvärd fisketur med en avbruten åra precis lagomt till hemgång blev pricken över i, tur man har en man som kan det där med problemlösning, haha! 

Kvällen avslutades senare på altanen med grillat och en jordgubbstårta, såklart. 

(null)
Midsommardagen, 23 juni och vår bröllopsdag. Bomullsbröllop som den allra första heter. Picnic är grejen nu på sommaren och självklart gjorde vi en kalaskorg dagen till ära. På en filt, på en sten vid sjön, med solen bländande i vågorna, med en varsin glass och kartong med jordgubbar kan jag faktiskt inte tänka på något bättre sätt att fira våra 365 första dagar som gifta. 

(null)
Kasta macka aka. plumsa sten med en egen hejjarklack! 

(null)
Midsommarstången har självklart funnits med under hela helgen, Jack hade t.om klämt in den fint mellan fåtöljerna på altanen när han riggat upp inför gårdagens sverige-match i fotbollen. 

(null)

♡♡♡












Taggar: Bröllopsdag, Fisketur, Midsommar, Midsommarafton, Midsommarstång;

Kommentera inlägget här :