Regn & finslip

publicerat i Allmänt, Barnrum, Gravid med pyret, Lillasysters rum, Villa Gråbo;
(null)
Idag kom regnet och smällarna som rensade luften på tryckande värme men väckte varenda knott till liv. Ja, man är då aldrig riktigt nöjd, haha. Den regniga dagen resulterade iallafall i att lillasysters rum blev helt färdigt! Hyllor kom upp, så även lampan och gardinstången. Nu är det bara finslipet kvar, vilka gardiner som ska plats mm. Känns skönt att ha allt klart och bara kunna invänta lillasyster  

(null)
Rummet blev väldigt lugnt och behagligt. Både jag & Jack är riktigt nöjda med de val vi gjort, färger, detaljer, material... Inredningen har jag stått för och det är ju ett ständigt projekt för sig som man kan plocka och pyssla med hur länge som helst, det är ju liksom charmen med det hela. Skulle kunna gå runt och plocka hela dagarna, flytta en liten nalle här och hänga en liten blommig body där. 

Hörni! I samarbete med VaniMeli har vi b.la fått hem den mjukaste (!!!) filten någonsin gjord i lycocell och med en fin volangkant kring. Ni får nu 30% på ett helt köp hos de när ni anger koden SOMMAR30. Så gå in på Vanimeli.se och spana in de fina inredningsdetaljerna och kläderna de har! 

Taggar: Barnrum, Gammal växasäng, Lillasyster, Lillasysters rum, Vanimeli;

Kommentera inlägget här :