But I set fire to the rainFoto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8

Har precis målat naglarna i en höstig färg, känns väldigt passande nu med tanke på vädret, blåst och regn, regn och blåst. Höst är mysigt tycker jag, och att ha många roliga saker planerade under hösten är bara ett stort fett plus! närmast ligger beställa resa (redan idag!) och flytt!

Right in time


Foto©: Canon EOS 7D + Canon EF 50/1,8 II

Snart går flyttlasset till karlstad för mig och min pojke. Vi skaffar vårt andra boende tillsamans. Känns skönt att bara kasta sig in i något nytt och nyfiket. Jag tror att det kommer bli bra, otroligt bra.

Lyckades hitta en Londonbild på mammas dator (alla andra Londonbilder är borta eftersom min hårddisk craschade). Eftersom bilden överlevde craschen så tyckte jag att den kunde få en värdig plats här på bloggen!

Början på slutet


Foto©: Iphone 4 + instagram

Imorgon gör jag min första dag på mitt sista år på gymnasiet, känns helt sjukt, speciellt med tanke på att förra året vid den här tiden var jag helt inställd på att jag hade tre år kvar i skolan eftersom jag då började om första året men fick (som tur var, tack gode gud till John Bauergymnasiet som gjorde det möjligt för mig!) gå upp en klass igen och hamna i den ordinarie årskurs som jag ska gå i. Så nu är det bara ett år kvar. Känns både skönt och skrämmande.

Min sista sommarlovsdag tillbringade jag med Jack, Nancy och Gabbe. Vi inhandlade bl.a lite block inför skolstarten och det blev även en lyxshake. Vi var in till Resia och pratade lite om resor också (eftersom vi fyra ska utomlands till hösten!!!) så på söndag troligtvis så bokar vi resa till Kreta! råtaggad!