Kaffe&kollegor


Lite jordgubbar, glass & kaffe i skuggan. Dessutom tillsammans med vad jag tror garanterat kommer att bli världens bästa kollegor till hösten minsann. Fin fredagsförmiddag.Härliga sommarbarn. Blåmärken på hela benen (dessutom resten av kroppen på Mille, som klättrar & utforskar allt nu) & barfota.

Efter fredsgsfikat mötte vi upp pappan i familjen som gått på efterlängtad semester! Nu ska vi njuta till fullo innan jag börjar i augusti.


En bod för gröna fingrar


En del av min mammas blombod.
Hon har minsann gröna fingrar hon, tyvärr inget jag ärvt.Däremot så kommer nog mycket av kreativiteten från henne, och jag-löser-allt-och-det-jag-inte-kan-lär-jag-mig-pappa. Inte undra på att jag får abstinens när det gått för lång tid mellan projekten här hemma, med två skapar-nördar till föräldrar, haha.

Har ni sett vad gulligt hennes hennes senaste verk i boden är, de små fåglarna som vilar på en pinne.


Premiärgung


En gunga har flyttat in på gården. Premiärgunget i förmiddags blev succé! Man såg hur det pirrade till i magen på Milton.Gungade högt så att hatten (läs: kepsen) ramla av! Svårt att fånga en gungande bebis i bild, haha. Charmiga bilder fångade i ögonblicket.


Har för tillfället fått låna mammas kamera då det är något tokigt med batteriet på min, därav lite dåligt med nya bilder just nu.

Att falla pladask för en tapet


När vi kikade på tapeter till trappen, så ramlade vi över denna med luftballonger. Alla detaljer syns inte i bilden, det "gömmer" sig liksom en karta/ritning i bakgrunden som skimrar lite i olika lägen. Jag blev helt förälskad & fick direkt en bild i huvudet på hur fin den skulle bli i Miltons rum.Så det får bli så. Den nuvarande fondväggen i hans rum är blå, men ska istället bli klädd med luftballonger. Färgerna i tapeten gör sig så fint till de andra gråa väggarna & trägolvet. Dessutom till soffan i beige & gamla växasängen i vitt.


Spring i benen


För någon veckan sedan försökte vi oss på en "mor & son-matchning" jag & Lille Mill.Slitna, lite lätt upprullade jeans & en svart t-shirt. Alltså han är himla full i bus nu och vill inte sitta still en sekund, att ta kort med honom är en sport, haha.Utbudet av "färdiga" matchningar är betydligt mer begränsat till son än till dotter, så trist! Jag gillar ju löjliga klädesmatchningar med bebis! Därför får man väl ta vad man har och göra så gott man kan!

Tycker att det är lite gulligt! Får passa på, för jag har en känsla av att han inte vill klä sig som sin mamma när han blir större, haha!