Rudolf med vita mulen

Foto©: Canon EOS 7D + Canon EF 50/1,8 II
 
Imorn är det dags, för mig drar julen igång på riktigt 1:a december. Jag själv har tjuvstartat "lite". Det mesta av julpyntet kom upp idag och några julklappar blev inslagna. På bilderna ser ni en av papir maché-renarna (-djävlarna) som jag och mamma har slitit med. Det var svårare än vi trodde att klä renar i garn, men nu står den där i fönstret så prydligt, precis som en mumie ska. 

Och så lite mer inredning...

Foto©: iPhone 4
 
Ja, det blir mycket Perfect home nu, jag vet. Men jag tycker ju att det är så himla kul! Ovan ser ni "inspirationsbilder" som jag själv har tagit på mina Perfect homesaker hemma hos mig med min mobilkamera, därför den lite halvkassa kvalitén. 

Smygstarten

Foto©: Canon EOS 7D + Canon EF 50/1,8 II
 
Jag kunde inte hålla mig. Jag och Jack skulle smygstarta julpyntandet igår, det slutade med att hela köket var så gott som färdigpyntat. Och idag tog jag mig an sovrummet, satt upp en stor silvrig stjära som matchar de nya silvriga ljusstakarna från Perfect home. Jag har ännu inte bestämt mig om lampan får vara kvar eller inte, men jag tror det. 

Ser du något du gillar?

Foto©: Canon EOS 7D + Canon EF 50/1,8 II 
 
...Så är det bara att säga till så beställer jag hem det! Jag är nämnligen numera konsulet för Perfect home. En kul grej som jag provar. Ovan ser ni min startkollektion som jag kan ta med mig när jag ska ha visningar på "partyn". Så är någon av er sugen på att ha ett party (som värdinna får man många bra erbjudanden) eller bara köpa något/ få en katalog att kika i så hojta till!