Långfredag

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8 / Detaljbild från föräldrarnas kök
 
Upptaderingen här på bloggen nu under påskhelgen får bli lite som den blir. Ikväll kommer fina vänner på besök och imorn ska vi åka ett gäng ner till Jönköping på bilmässan (ELMIA) där, så det bli troligtvis ingen uppdatering överhuvudtaget här imorn. Så ni får som sagt ursäkta om bloggen står lite tom nu i helgen, men jag antar att ni läsare också har fullt upp med påskfirande. Njut av helgen och ät god mat och godis!
 
Glad påsk på er!

Nuär det kökets tur

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Mamma och pappa är i renoveringstagen! Nu är det köket som får sig en lite makover. Allt är inte riktigt på sin plats än, så ni får en tjuvtitt på nya kranen och diskhon till och börja med. 
 
Den fina diskmedelspumpen är från Åhlens. 
 

Krydda i vardagen

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Dessa söta små glasflaskor köpte jag förra sommaren och de har stått tomma sen dess, tills igår. Då fyllde jag dem med lite kryddor och klistrade på lappar med kryddans namn på. Resultatet blev lyckat, tycker jag!

Före och efter toalett på 2 KvM

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Lite halvtaskiga bilder (speciellt förebilderna...) Men här ser ni skillnaden iallafall, förebilderna är ju egentligen "underbilder" eftersom jag tog dom när pappa redan hade börjat att riva ner den gamla tapeten och rustat lite. Det är inte lätt att fota ett rum på 2KvM kan jag lova, ett vidvinkelobjektiv står nu högt uppe på min önskelista!
De är ett bra team mamma och pappa, mamma planerar och pappa utför, haha. 

Nyrenoverad toalett

Foton © : Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Bilder från föräldrarnas nyrenoverade toalett på ca 2KvM (!). Innan renoveringen så gick rummet i en gräslig grön färg. Tänkte visa lite före- och efterbilder, så att man lättare förstår vilken otrolig skillnad det blev, vi börjar med efterbilderna!