Lifegoal

Min första morsdag som mamma. Känns lite som ett "lifegoal" då jag längtat efter att kunna titulera mig som mamma. 

Dagen har varit perfekt, fått tusen blöta pussar av min son, varit ute i regnet & plockat ett knippe liljekonvaljer till min mamma, sörplat kaffe & avslutade dagen med en lekstund på golvet i Milles rum, hela familjen med en varsin caterpillar-grävmaskin i handen (Milton älskar att köra med dem & sprutta med munnen för att efterlikna motorljud..)


Ursäkta kvalitén på bilderna. Kändes lite för vågat att försöka balansera en klumpig systemkamera när man har en liten grabb på andra armen, mobilen är ett något enklare verktyg.


Dusty pink


Sorterade lite i garderoben idag och lade märke till en väldigt markant färgkod bland kläderna. Säkert 80% av kläderna gick i färgerna ljusrosa & vitt. Märks tydligt vilka favoritfärgerna är, haha. Det är ju så härligt med pasteller, feminint och riktigt chic gillas!Och bara för att fira lite att jag fått nytt jobb (!!!) så fick en ny (härligt puderrosa såklart..) skönhet flytta in på en galge idag.


Flying beauty


Igår kväll fick jag lite tid över för att sätta mig vid symaskinen en stund (terapi för själen!). Bestämde mig för att skapa en luftballong. Jag vet inte vad det är med de men jag älskar dem! Så charmiga & fina! Så här vart resultatet på mig egna luftballong.En liten vimpel i filttyg & rosetter i fästena såklart!Korgen är virkad och själva "tyngderna" är små vaddbitar (stoppning) som jag lindat in i spetstyg.

Så rolig att göra, ska köpa mig lite nytt tyg & göra en till Miltons rum också.


Och lite kök igen..

Ja, bara lite köksbilder igen, måste få visa dessa före-bilder som jag fann häromdagen. De högra är alltså när min farmor & farfar fortfarande bodde i huset som vi nu har tagit över. Och de vänstra är efter vår renovering. Tänk att det är samma plats! Ser ni även att rummet bredvid, där vi har vardagsrum, hade de matsalen.

Jag var lite rädd för att det inte riktigt skulle kännas "hemma" eftersom jag är uppväxt i detta hus med att det är just farmor & farfars. Men när vi har fått fixat & donat så känns det knappt som samma hus längre. Det är mycket därför (& för att det är så kul att greja!!) som vi har velat fixa varje rum i hemmet, även om de varit snygga & fräscha innan, för att få det på vårt sätt och få det att kännas hemma.

En bättre fredag avslutas med tacos!


Har varit lite extra nervös idag men åh vilken lyckad fredag detta blev! Jag kommer att berätta mer snart, men håller liiiite till på det. Denna härliga fredag avslutades med tacos, let´s dance final & fredagsmys med hela familjen i soffan, svårslaget! Har två slitna grabbar här hemma som båda ligger och sussar nu, så jag passar på att kika in här med ett litet inlägg, fortfarande uppe i varv. Titta! såhär fint blommar en av pelargonerna som jag lyckats hålla i i liv hela vintern!!Pelargoner och skira spetsgardiner är en somrig kombo!En liten hörna från vardagsrummet. Steg-hörnan är en "favorit-fotohörna" som setts flera gånger här på bloggen. Gillar den gamla trästegen mot den vita pärlsponten. Och även här finns ett gammalt fönster med naturlig & fin patina.