Plugghäst a lá företagare

Foton©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Idag har jag pluggat ända sedan jag gick upp imorse (förmiddas..) Vi håller på med färgsättning och det är himla intressant faktiskt. Jag varvar plugget med lite företagsplaner, har massor av "att göra listor" lite utspridda överallt nu känner jag, och fortfarande det där företagsnamnet som inte ploppat upp än.. Snart ska jag iväg och jobba lite med, och efter det träning! Kondition och ben varvar jag nu när jag har en axel som inte mår helt bra. 
 
Hörs senare!

Tankar kring företagsnamn

Foto: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8, Bild från arkivet, Eva-lenas företag
 
Jag är mitt uppe i valet av företagsnamn, vilket är otroligt svårt! Jag vill ju ha ett namn som är lätt att komma ihåg, ett lite "finurligt" namn som har något med min stil att göra, lite romantiskt, lantligt och shabby chic.
 
Funderar även på att ta ett påhittat namn och sen använda en slogan som representerar det jag gör, lite som Lindas "FORMELI" eller Stina-lees "Ljuvali". Kanske något med mitt förnamn och något ord som också börjar med M? Malins M.....
 
Åh hjälpa alltså, vilken djungel, har ni några tips och förslag så skriv! Jag behöver all hjälp jag kan få...

Proteinsmoothie

Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Dagens frukost. En mega-super-duper-mättande smoothie som ni borde prova:
 
1 Avokado
½ dl linfrö
2-3 dl havregryn
60gr proteinppulver
1 dl rapsolja
mjölk tills det får en bra konsistens.
Jag brukar även toppa med lite frysta hallon i,
det blir lite mer smak och även godare att ha lite tuggmotstånd.

Bra start på veckan

Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Mötet idag gick suveränt bra! Nu är jag supertaggad på att komma igång, äntligen har jag hamnat på rätt ställe där jag får massor av tips och råd och en liten spark i baken att komma igång med mitt företag. Ska börja med affärsplan och försöka skapa ett litet portfolio med mina inredningsbilder och texter. Nu jäklar alltså, hejja!

Spännande möte imorgon

Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8, Favorit i repris i annan redigering.
 
Helgerna går läskigt fort! Vi har haft besök hela helgen av härliga människor och tiden bara flyger iväg. Imorgon är det ny vecka och ny träningsvecka! Får se hur det går med en ond axel, får anpassa övningarna lite och kriga på. Imorgon ska jag träffa en tjej som förhoppningsvis ska hjälpa mig att få start på mitt företag. Imorgon ska vi diskutera affärsidé, spännande!
 
 
Glöm inte att ni fortfarande har 15% i webbutiken tidlosating.nu med rabattkoden MALIN
 
Trevlig kväll på er!