Min klippa

publicerat i Allmänt, Bröllop, Familj, Vardagsminnen;
(null)
Idag är det den 10 december. En väldigt speciell dag för mig sen 11 år tillbaka. Det var nämligen då jag träffade min man. Det var då det blev vi, i ett snöigt vinterlandskap på julmarknaden i Filipstad. 

(null)
Mycket har hunnit hända på 11 år. Jag har lärt mig så mycket av honom och hoppas att jag även lärt honom en del under dessa år också. Tusentals fina minnen har vi skapat tillsammans och hårda stunder har vi tagit oss igenom ihop. Mycket har vi hunnit med att gå igenom tillsammans och tidigare tyckte jag bara att "kärleken övervinner allt" var ett fånigt citat som folk slängde sig med. Men efter 11år  tillsammans med denna man kan jag stolt säga att vi är ett livs levande tecken på att kärleken faktiskt övervinner allt, det vet vi. 

(null)
För exakt ett år sedan överraskade han mig genom att bjuda med mig till sälen för  slalom och hotellövernattning. Efter några timmar i backen så slog vi oss ner för att fika, efter att ha letat upp det "perfekta fikastället" som Jack så fint kallade det och då går han ner på knä framför mig och frågar om jag vill dela resten av mitt liv med honom och bli hans fru. Vad jag svarade vet vi ju redan och om mindre än 2 veckor har vi varit gifta i ett halvår! Finns ingen jag hellre vill bli gammal tillsammans med än dig Jack tack för att just du finns vid min sida