Under uppbbyggnad♥

Lite update från arbetet med den efterlängtade nätbutiken!
 
Vi håller som sagt på att jobba med nätbutiken så att den ska bli klar så fort som möjligt. Själva designen är så gott som klar nu iallafall, det som tar lite tid är flytt av domännamn (jag har ju en hemsida sen tidigare med det namn som jag nu istället ska använda till nätbutiken) och uppladdningen av produktbilderna. Men snart så, vi är på gång! 

Små bjällror på hjärta

Foto ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8 | Bjällerhjärtat har fått sin plats på det gamla fönstret ♥
 
Idag var jag till doktorn och fick veta att jag har trumhinneinflammation som nått upp till bihålorna. Jag har tappat mer och mer hörsel och fått mer och mer huvudvärk, och när jag vaknade imorse var det huvudvärk från helvetet så då fick det bli doktorn helt enkelt.
 
Skönt att veta vad det är och få medicin mot det så jag kanske hinner friskna till innan julstresen börjar på riktigt. Så idag får min älskade fästman och butikens andra delägare, Jack stå i butiken. Själv ska jag göra så lite som möjligt idag, kanske hänga fram lite fler juldekorationer om jag orkar, för snart är det ju 1:a advent! ♥

Ett vardagsrum med kottar♥

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Vinterpyntet här hemma fortsätter, ska fylla på med lite mer juligare pynt också snart. Nu har en vintrig, snötäckt gran med små kottar på, fått flytta in på TV-bänken. Har lite omedvetet "kott-tema" i vardagsrummet, först kottarna på ljusen, sen kottarna på bordet och nu även granen med kottar på. 
 
Ps. Den snötäckta granen med kottar i (som har en söt fot i säckväv) finns att köpa hos oss på Inramad inredning, och ja, snart drar även webshopen igång! 

Längtan efter att julpynta vårt egna hus

Foton: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8 | Visst är de söta? Kottar med lite bling på min fina silverbricka. 
 
Åh, jag är sugen på att flytta till hus mer än någonsin!
 
 
Jag sitter i soffan och lyssnar på julmusik och har tänt lite julbelysning, försöker få lite extra julfeeling. Under helgen har jag tillsammans med min vän Emelie gått igenom varenda inredningsaffär på shoppingcentrumet i Sundsvall och fått idéer och inspiration, och jag vill längar mer än någonsin till att flytta till huset! Jag vill inreda ett helt hus, julpynta vårt hus, fira jul i vårt hus, ha en stor gran i vårt hus, äta julmiddag i vårt hus, ha glöggmys i vårt hus, tända braskaminen och öppna spisen i vårt hus och hänga julstumporna bredvid. Guuuud så mysigt!
 
Bygget av farmor och farfars hus är ju i full gång och jag har lovat er att få hänga med på hela resan, dvs. även få se när farfäräldrarnas hus växer fram, så jag ska försöka åka upp och knäppa några bilder på bygget imorgoneftermiddag, då jag är ledig från butiken. 
 
 

Smygpyntar med ljus

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8 
 
Igår började jag smygpynta här hemma. Jag tyckte att det behövdes lite ljus, nu när det är så mörkt nästan dygnet runt. De fina ljusgranarna fick pryda fönsterbrädan, tillsammans med några av de vackra blommorna vi fick på premiäröppningen av butiken.