Frusna droppar

publicerat i Natur;
Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8

Bilder på frusna droppar som skapar en fin bokeh. Bilder som jag fotade på julaftonsmorgon.

Vet ni vad jag just upptäckte?

publicerat i Malin;

Foto©: Canon E0S 7D + Tamron 28-75/2,8

Jag kikade lite på min gamla blogg förut, och på mina "nyårslöften" för detta år (2011) och vet ni vad? jag lyckades med alla! jag är himla stolt över mig själv och måste säga att 2011 har varit ett sjuhelsike bra år!

Avklarade mål för 2011:

Ta körkort - Jag trodde nog ärligt talat inte ens på mig själv när jag skrev detta mål, men visst tusan lyckades jag, körkortet är mitt!
Resa någonstan - Jag har varit i London (som jag drömt om i så många år, det var verkligen underbart!) hann även med att åka till Norge och Grekland, underbart!
Fylla 18- Ja det gjorde jag, det visste jag ju visserligen att jag skulle göra, men att jag skulle få en Londonresa i present hade jag aldrig kunnat gissa!
Skaffa jobb - Jajjemen, även det grejade jag, jobbade flera veckor i somras och fick även lite extrajobb i mellandagarna/början av Januari.
Flytta till lägenhet med min älskade - Jag och darling flyttade denna gång till en lägenhet i Karlstad, där vi fortfarande bor, det är kanon! ♥
Hitta på roliga saker oftare -  Det måste jag säga att jag gjort detta år, jag har haft ett kanonår med många roliga stunder! 
Kämpa på med skolan - Äntligen löste det sig med skolan! hamnade först i en klass som jag inte trivdes med, men lärarna gav mig möjligheten att hoppa upp en klass (3:an, min ordinarie årskurs) och hamnade i en klass där jag verkligen trivs. Det var mycket plugg och slit ett tag, men helt klart värt det!
"Spontanfotografera" mer - kameran skulle jag ha med jämt lovade jag mig själv, och den har faktiskt varit med på det mesta, hårddisken är proppad med många bilder från många bra stunder i livet!

Det finns mycket från detta år som jag kommer att minnas resten av livet!

Kanska ska göra en nya lista med nya år inför 2012? det verkade ju funka att göra så! ska bara fundera ut vad jag vill göra med 2012! ;)

Hej mitt vinterland

publicerat i Familj;

Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8

Bilder på mina favvopojkar på juldagen. Vi tog oss en skotertur på Kevins nya skoter som han fick av mig och J i julklapp!

(Nu tycker jag faktiskt att du ska skriva en kommentar Tom, för jag vet att du läser detta! ;))