Vinn en vacker kandelaber!

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Hej på er!
 
Det har varit lite tyst på bloggen i ovanligt många dagar. Det har berott på att jag har varit på mässa. Jag var utställare på FORM mässan i Karlstad med mitt företag Inramad inredning. Jag kommer att skriva mer om mässan och visar såklart lite bilder därifrån, i ett annat inlägg. 
 
Nu tänkte jag tipsa om en tävling som pågår på Inramad inrednings faceooksida. Ni har chansen att vinna en vacker inredningsdetalj, en vit kandelaber. Kan du gissa hur många karameller som finns i burken? Gå in på Inramad inrednings faceooksida och läs mer om tävlingen!
Men skynda er! Tävlingen avslutas redan ikväll (29/4 -13) kl. 20.00
 
Tävlingen är avslutad.

Full rulle

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8 / i brist på tid så bjuder jag på "arkivbilder" som jag inte visat på bloggen.
 
Idag startade jag dagen med en powerwalk, härligt! Och direkt efter jobbet i eftermiddag blir det ett "köttigt" benpass som min PT/kära pojkvän har valt att beskriva det, kommer antagligen inte kunna gå imorn, eller resten av veckan..
 
Annars är det som sagt pyssel och förberedelse inför mässan som gäller så fort jag har "fritid". Imorn ska jag hinna med en nätverksträff där skatteverket kommer och informerar också.
 
Idag ska jag hämta mina affisher som är färdigttryckta och även trycka upp lite kläder, spännande! Och nu ska jag cykla iväg för att kolla om det går att trycka upp lite informationsblad också, snart börjar allt falla på plats. 

LOKA / Strawberry ice cream&Chocolate shake

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Nu har jag provat 2 av Lokas 3 nya smaker. Strawberry Ice Cream och Chocolate Shake. Båda var otroligt goda och smakade precis som lovat: choklad och jordgubbsglass. Men absoluta favoriten var nog Strawberry ice cream. Chocolate shake blev nästan "mäktigt" när man drack, precis som att man skulle ätit en chokladbakelse. 
Nu blir jag nyfiken att smaka den 3:e i Old schoolsmakerna: Lemon pie.
 
 
 

Nytt guldkorn på vardagsrumsbordet

Foton ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
I torsdags åkte jag, mamma och pappa till morfar. Han håller på att rensa lite inför flytt. Jag fick med många fina guldkorn hem. Det är lite roligare när det är "gamla" saker, ärvda saker i hemmet och inte bara nytt, det blir genast mer personligt. Denna fina duk var en av många saker som fick följa med hem, passade perfekt på vardagsrumsbordet.