Ett pling på dörren

 
Foton©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Det plingade på dörren, ett blombud! Öppnade ivrigt det inlindade paketet, en jättefin ros med ett tillhörande kort med texten "Gratulerar" Men det var ju ett bra tag sen jag fyllde år nu, tänkte jag. Öppnar kortet och fortsätte läsa... "Grattis till ditt företag älskling! Nu är det bara att ge järnet, men innan företagstressen drar igång på riktigt: En överraskningsresa till Säfsen, vi åker imorn, glider i solen och äter på fin restaurang, jag bjuder på allt!"
 
Jag känner mig riktigt bortskämd! 
 
Jag har fått så otroligt mycket uppskattning i form av personliga komplimanger, kommentarer på bloggen och fina mail på senare tid så jag vet snart inte vart jag ska ta vägen, jag är rörd på riktigt. Så himla kul att få all den positiva energi från alla människor och all pepp till både mig själv och mitt företag. Tusen tack ♥
 
 

Och nuär jag företagare på riktigt

Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Nu är nyföretagsblanketten inskickad till Bolagsverket så nu driver jag företaget Inramad inredning. Nu är jag frilansande inredningsfotograf och skribent. Vilken härlig känsla! Nu är jag verkligen fit for fight, bara att köra igång!
Känns spännande, lite småläskigt och otroligt kul. Efter all fundering och förberedelse så är jag faktiskt igång på riktigt!
 
 

Första målet är nära

Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Nu dröjer det inte förns jag är företagskvinna på riktigt, efter ett möte (förhoppningsvis redan imorn) med banken så har jag sedan ett registrerat företag, kul! Sen är det bara att påbörja resan! 
 
Veckans start har bara svichat förbi, är det redan onsdag imorn? Det har ju varit så otroligt härligt väder ute nu, man blir så otroligt mycket gladare och piggare av lite sol, hoppas det håller i sig. Imorgon blir det en heldags jobb för mig sedan är jag ledig resten av veckan, funderar på att baka ihop något gott i slutet av veckan och fota lite bakverk kanske. 

All over the place

Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Jag är lite överallt idag känner jag.
 
När jag rycker upp mig och ska göra en sak så ska jag helt plötsligt göra allt. Det började med att jag skulle plocka ihop saker att ha med till Perfect home-visningen imorn, mitt i allt plockande kommer jag på att sängen måste bäddas, hänger upp kläderna från golvet när jag ändå är igång, och när det ändå är så snyggt och prydligt nu så måste jag ju ta några kort, och just ja, jag måste ju fota nya pallen i hallen och nya lampan i vardagsrummet också!
Äsch, jag fotar några helhetsbilder också, får syn på den upphängda tvätten så jag lägger in den i garderoben, bredvid garderoben står träningsväskan som jag ännu inte packat upp så jag tar och gör det också, slår på en tvättmaskin när jag ändå är igång osv, osv. Tillslut undrar jag vart jag började, vad var det jag höll på med? Just ja, plocka ihop grejer till visningen!
 
Jag har ännu inte plockat ihop grejerna kan jag erkänna, jag kom på att jag skulle blogga också och maila lite och skicka iväg en beställing och ja... haha, men nu så, nu fortsätter jag där jag började!

Tips på en bra inredningsapp!

Foto: IKEA Livet hemma
 
Attans! Jag verkar inte klara mig undan från den där baciellen som finns överallt. Snuva och lite slö i kroppen just nu. Försöker piggna till lite genom att kika in på IKEAs app Livet hemma och få inspiration inför kvällens shoppingtur. Tror den finns som app till både iPhone och Android, själv använder jag den på iPaden. Man kan söka på olika inredningsstilar och få massor av inspiration!