Herr&Fru Rosö

publicerat i Bröllop;

Jag har fortfarande inte tillräckligt med ord. Jag är gift, med världens finaste människa, och tillsammans med världens bästa människor fick vi en oförglömlig dag/natt. Vilken känsla!


Jag var så nervös, trots att jag visste att det var våra närmsta som satt på bänkraderna och min käraste Jack som väntade där framme, men på något sätt känner man bara vilken häftig och mäktig grej det är. När pappa ledde mig in så viskade han flera gånger att jag skulle andas, han hörde väl visst att jag glömde det, haha.


Vi fick det där sagolika midsommarbröllopet i trädgården som vi hoppades på, eller bättre än vi hoppats på tillochmed, och då hade man ändå höga förväntningar! Det var s å h i m l a fint.


Jag och min man ♡


Och att vi fick dela dagen/natten med våra kära familjer, hemma i vårt lilla paradis på jorden, magiskt ♡


Herr & fru Rosö ♡ Min man, som senare under middagen sjöng en egenskriven låt till mig framför alla, alltså herregud, den mannen slutar aldrig överraska ♡ Så glad över vår långa resa ihop och bröllopet "kom" alldeles precis lägligt, vi har nog aldrig varit så sammansvetsade som nu!


Åh, det finns så många roliga, härliga och fina foton, och då har vi inte ens fått bilderna från vår inhyrda fotograf än!


Mamma & pappa ♡


Så Goa! ♡ Många kramar delades ut under heeeela dagen och natten, så mycket kärlek och jag älskar dem allihop, alla som var där och gjorde vår dag magisk ♡


Och denna tjej, min person, min finaste vän, sen barnsben. Hon betyder så mycket för både mig och Jack, hon vet hela vår historia, varje upp och nedgång, hon har varit med på vår kärleksresa sen dag ett och är också den som beundrar den mest ♡ Jag är så glad att jag fått göra denna stora resa i livet med henne vid min sida, min klippa, vår klippa, familjen Rosös klippa ♡


Vår bröllopstårta var inte bara den godaste (bästa är att vi har en halv våning kvar i frysen!!) den var också den finaste! Den matchade min krans, brudbukett, grabbarnas blommor i kavajfickorna och bordsdekorationerna. Duktiga Beatrice Granfeldt som gjort tårtan.


Fantastic four! ♡ Dessa två snyggingar bredvid paret Rosö hade även uppdraget som toastmasters under dagen/kvällen och de skötte det helt galet bra ♡