Jagälskar lediga dagar

Foto©: iphone 4 + instagram

Skämde bort mig själv igår med lyxfrukost (brukar aldrig ha tid med det på morgonen, slänger bara i mig en smörgås) efter gårdagens morgonpass. På eftermiddagen blev det en sväng till Karlstad också med min pojke, shoppade så att jag till och med kom hem utan det jag egentligen åkte ner dit för att köpa, haha. Så kan det gå, får helt enkelt åka ner och shoppa igen någon annan dag igen (vilken osis).

Cozy dayz

Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8

Bild från i somras, väldigt passande nu när jag har sportlov och det snöar ute, kände jag. Imorn ska jag upp 07.00, iväg och träna, sen iväg och prata lite tattoo, spännandeeeeee, sen ska jag bara carpe diem, får se vad livet vill göra med mig och vad jag vill göra med livet, på mitt sista sportlov ever.

Födelsedagsfika

Foto©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8

Jag har haft en oerhört bra torsdag med mycket bra folk. På förmiddagen kom tjejerna (Josefine, Jennifer & Maria) och hälsade på i min lilla lägenhet, det blev en lite försenad födelsedagsfika med otroligt goda hemlagade muffins (fem av fem toasters, Josefine!) och paket! tre snygga nagellack, tack så mycket!

När jag kom hem har jag även hunnit med att träffa bästa vännen en sväng, vi drog till gymmet på ett träningspass, gött som tusan! Nu har jag precis ätit sallad med papsen och ska slå ner mig i soffan och måla naglarna, tjoho vilken bra torsdag!