Dan´ efter dopparedan´

 
Foton ©: iPhone 5 + instagram @inramadinrednings | Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Hoppas ni alla hade en fin julafton igår ♥
Jag hade en jättemysig jul. Först hade vi butiken öppen i några timmar, och tänk att det faktiskt finns folk som fixar alla sina julklappar på själva julafton, hihi, snacka om att ha is i magen. Supermysigt att sälja julklappar & slå in dem på julafton.
 
 
Sen bar det iväg på födelsedagsfirande (min mor fyller år på julafton) & julfirande. Idag fortsätter det, vi ska iväg snart och äta lite middag, men först ska jag packa, för imorgon far vi uppåt i landet för lite snöskoteråkning!

Mysa till det lite extra inomhus

Foto ©: Canon EOS 7D + Tamron 28-75/2,8
 
Hur har ni det i julmyset? Jag försöker verkligen inse att det är sista advent och bara några få dagar kvar till julafton. Helt ofattbart. Det har ju gått så fort, var det inte nyss september? Om man tittar ut genom fönstret så kan man tro att det är september. Meeen då får vi se till att mysa till det lite extra inomhus istället.
 
Vi myser till det lite extra i butiken idag. Julmusiken på och ljusen tända!  Och på besök i butiken idag har vi konditor Beatrice Granfeldt som sitter och tillverkar marsipangriar, självklart ger hon även kunderna chansen att göra sin egna. Vi kommer in i rätt christmas-feeling såhär nära självaste julafton ♥