Och sagan fortsätter..

En helg i kärlekens tecken bokstavligt talat, idag fortsatte sagan på Degerfors herrgård med bröllopsmässa.


Det är en hel värld för sig, det här med bröllop. Det kändes liksom lite som att man befann sig i en Disneyfilm idag, limo utanför, alla eleganta klänningar högt och lågt, mega-blombuketter, servitörer springandes härs och tvärs med silverbrickor fyllda med snittar och bubbel & live-duon som sjöng kärleksvisor på herrgården.


Blommorna är förbaske mej det svåraste valet hittills! Ska buketten vara stor? Liten? Enkel? En blandning av massa blommor? Endast några få? Färger?

Denna föll jag för på något vis, så kanske kan man hitta lite inspo från den?...


Mängder med vackra klänningar. Men, trots det så jag står fortfarande fast vid mitt val igår, fortfarande den allra finaste och bäst passform på mig. Måste erkänna att oron fanns hos mig, för att jag skulle börja tveka och vela ang. klänning, efter en dag på ett klänningslottet, men icke! ;)Cinderella

Igår tillbringade vi eftermiddagen bland tyll, spets, strass och mängder av kjolar liknande stora bakelser. En prinsess-saga. På jakt efter perfekta klänningen till dagen D.


Inge traditionella här inte, klart jag vill ha brudgummens åsikt också, det är ju honom jag vill vara finast för ♡

Och Miss. Beslutsångest bestämde sig, hör och häpna, helt utan velande! Det blev faktiskt den allra första som jag provade. Alla andra jag provade efteråt kändes liksom inte tillräckliga jämfört med den första. Den satt som en smäck! Och sällskapet tyckte desamma och den fick MVG av allihopa.

Bilder på just den klänningen får vänta tills det är dags.


Så nu är den beställd. The dress. Hade helst haft den hemma redan nu och strosat runt i den hela dagarna. Ju mer jag tittar på bilderna som jag tog på den, desto mer gillar jag den. En drömklänning, min drömklänning.


Tuff tuff

Såhär trivs han nog som allra bäst just nu. Vår gosegrabb. Med ett fordon i handen och brmm brmm:a runt, längs golv, väggar och möbler.


Och just tågbanan från BRIO är en nyfunnen favvo. Han fick några färdiga "set" när han fyllde ett, och har nu kommit underfund med hur den används och upptäckt vad spännande den är.


En tidlös & suverän leksak. Det, och lego har väl alla barn lekt med, lite nostalgisk blir man allt när man krälar på golvet med tågen tillsammans med Mille.


Something blue...

Hon tänker på allt. Ni vet min allra finaste vän Nikita.
Fick en hjärtformad ask med en så fin gåva av henne igår. En gåva med lite extra eftertanke bakom.


Ett vackert strumpband, att bära på bröllopsdagen i sommar. Med detaljer i blått och bara till låns, för att uppfylla 2 av de 4 "something blue, something borrowed, something old, somthing new".


Jag läste lite om den traditionen och fick fram just detta:

"Något lånat, att du får med dig lyckan från en vän. Något blått står för trohet"
Så fint att jag fick just det av henne, min bästa vän.


Och ett så fint handskrivet kort ♡

Sista pusselbiten

Vi har renoverat vårt stora rum på övervåningen, vårt loungerum, för att låta lite sådär extra inne och kunnig i inredningsvärlden. Bar/Tv/myspys och nu även kamin-rum, helt enkelt.


Och här är den, den sista pusselbiten som vi fick levererad idag. Den gjorde liksom hela rummet komplett, den öppna spisen. Det bästa är att man kan elda i den på riktigt också, och ska enligt recensioner ge väldigt bra värme. Själv har vi bara hunnit ta några bilder på den efter montering, proveldning imorgon kväll!


Jag gillar att det även finns möjlighet att ställa blockljus i den, om man inte vill elda varje gång. Så fint med blocklus i olika höjder. Och så fin att bara titta på, med eller utan brinnande blockljus och eld.


Jag måste in och rota i arkivboxen (min externa hårddisk) efter före-bilder på rummet. Från allra första början var det röd (JÄTTERÖD!) heltäckningsmatta, mörkt furutak & såklart furudörrar i detta rum när vi flyttade in, behöver jag berätta att det är lite skillnad på ljuset i rummet nu...?