Vardagslyxar

Vardagslyx är rosor på bordet som är hämtade direkt från sin egna trädgård. 


Det är något speciellt med rosor ändå, ställer man dit ett gäng rosor så blir hela rummet lite mysigare. Likadant med foton, finns det med en ros på bilden så blir det bara så mycket finare helt enkelt. 


Att tvätta med stil ❊

Kan man tvätta med stil? Ja, nu kan familjen Rosö det! Eller rättare sagt torka. Min kära man har byggt finaste torkställningen! 

Jag har skissat & han byggt, precis i vanlig ordning, haha. Det är tur att vi är ett helt galet bra byggteam, jag är även den som balanserar längst upp på stegen för att hålla i och kolla så att det är rakt, och sen målningen såklart. 

Och den blev ju så fin! Samma snickarglädje som på vår veranda, klart det ska matcha!  

Snirkliga detaljer

Vi slog våra kloka huvuden & kreativa händer ihop, jag & min man. Jag började skissa upp snirkliga detaljer på brädor och Jack började såga. 


Lite snickarglädje på verandan var det tänkta slutresultatet och här är en liten processbild. Det tar sin lilla tid att skissa, såga, måla så vi tar några i taget. 


Vi ska beställa en gammaldags emaljskylt med vårt husnamn "Villa Gråbo" på och sätta ovanför mittendekoren. 


Resultatet blir väldigt bra, så vi ska fortsätta såga ut till varje sida om pelarna. 


Pärlor i generationer ✩

Alltså vi måste prata om min ring. På min födelsedag i februari så kom min morfar med en ask innehållande min mormors gamla vigselring, han frågade om det eventuellt var av intresse. Svar JA! Jag älskar ju detta med ärvda gamla saker och att den dessutom var galet vacker & har burits av min mormor är ju bara fint. 


Jag ändrade en liten detalj, för att sätta en egen liten Rosö-detalj på, och det var att ta bort den mittersta stenen i ringen för att istället sätta dit en upphöjd pärla. Jag är så nöjd, och den gör sig så bra bredvid förlovningsringen.